A HALLGATÓI MUNKÁK GYŰJTEMÉNYÉRŐL
A GYŰJTEMÉNY HASZNÁLATA, ÚTMUTATÓK
        Diplomamunkák
        Évközi munkák   

 

 
Gyűjtemény címe Hallgatói munkák
Leírás

2013-ban indult el a hallgatói munkák adatbázisa, amely a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem kiemelt felsőoktatási intézménnyé minősítéséből fakadó kiválósági pályázat segítségével jött létre. 

Az adatbázis két nagy részre bontható: az egyik gyűjteménybe a diplomafolyamathoz szükséges dokumentumok (szakdolgozatok, mestermunkák, műleírások, portfóliók és prezentációk) kerülnek, így lehetővé téve a hallgatók, a témavezetők, az opponensek és a bizottsági tagok könnyebb hozzáférhetőségét az elkészült munkákhoz. A hallgatói adatbázis másik felében az évközi munkák (kurzusfeladatok, lab-tevékenységek eredményei, TDK, pályázatok) kapnak helyet.

  Elérhetőség

Csak a nyilvánossá tett dokumentumok érthetőek el szabadon.

A nem nyilvános szakdolgozatok a diplomázási időszakban az elméleti opponensi hozzáféréssel, a nem nyilvános mestermunkák és műleírások tanszéki opponensi hozzáféréssel tekinthetőek meg. A diplomázási időszakon kívül a hatályos szabályozásnak megfelelően csak a hallgató írásos hozzájárulásával férhetőek hozzá a nem nyilvános dolgozatok.

 

Keresés az adatbázisban

http://discovery.mome.monguz.hu/hu/search 
  Állandó URL http://designportal.mome.hu/web/guest/hallgatoi-adatbazis
 

 

A GYŰJTEMÉNY HASZNÁLATA, ÚTMUTATÓK

Diplomamunka-feltöltés

 Feltöltési felület (hallgatók és adminisztrátorok számára)
 Keresés a gyűjteményben
 Útmutatók hallgatók, oktatók, opponensek és bizottsági tagok részére
 Hibabejelentés

 

Évközi munkák feltöltése

2015-től kezdve nemcsak a diplomázási folyamathoz kapcsolódó munkák, hanem az évközi (kurzus, lab-tevékenység, TDK, pályázat során létrejövő) alkotások feltöltésére is van lehetőség.

 Keresés az adatbázisban

 Feltöltés az adatbázisba