Webtartalom-megjelenítő

 
 
 
 
 

Szerzői adatlap, funkciók áttekintése

Publikációfelvitele

Típus, jelleg, besorolás (.pdf)

MTMT ODT publikációk importálása a doktori.hu-ra

Bővebben az MTMT-ről

 

A MOME intézményi adminisztrátora Zsoldos Amália, a könyvtár munkatársa, akihez a zsoldos@mome.hu címen lehet fordulni a felmerülő kérdésekkel. 

Webtartalom-megjelenítő

 
 
 
A regisztráció menete
 
Kérjük, először ellenőrizze a http://www.mtmt.hu oldalon, hogy regisztrált szerzőként szerepel-e az MTMT-ben: kattintson a felhasználói felület baloldalán található Keresés az adatbázisban menüre! A Kutató/szerző nevének részlete: beviteli mezőbe írja be a nevét, vagy annak egy részletét, majd kattintson a Szerzőkeresés gombra! Ha a megjelenő legördülő listában egyértelműen megtalálja a nevét (és szakterületét), akkor Ön az MTMT adatbázisában regisztrált szerző, és az adatbevitel során megjelölt egy időpontot, amikor az életműve részeként bevitt közlemények és idéző közlemények véleménye szerint teljesek. Ekkor jelent meg a neve a szerzők listáján, és életműve nyilvánossá és kereshetővé vált.
 
Ha a megjelenő legördülő listában nem találja meg a nevét (és szakterületét), akkor Ön az MTMT adatbázisában nem regisztrált szerző, ebben az esetben regisztráljon a http://www.mtmt.hu oldalon, a Regisztráció menüben!
 
Az adatait a lehető legpontosabban adja meg. A szakterületét minél pontosabban határozza meg, az egyértelmű azonosítás miatt. Több területet is megadhat. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Mindenképpen jelölje meg A HIERARCHIÁBAN MEGJELENŐ LEGMÉLYEBB SZINTEN, hogy jelenleg a MOME melyik részlegének dolgozója/kutatója. Ne csak a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemet, hanem a tanszéket, intézetet, kutatócsoportot, stb. adja meg, a következő módon:
  • a legördülő listából válassza ki a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemet, majd
  • a [teljes hierarchia] gombra kattintva a megjelenő hierarchiából válassza ki a részlegét, a lehető legmélyebb szinten!
 
Regisztrációját a MOME MTMT adminisztrátora hagyja jóvá, erről elektronikusan kap értesítést a megadott e-mail címre.
  • A felhasználói neve az e-mail címe lesz.
  • A megadott jelszó csak egyszeri belépésre használható, ezért az első bejelentkezést követően kérjük, hogy a Jelszó menüben változtassa meg jelszavát.
  • Az új jelszónak tartalmaznia kell kisbetűt, nagybetűt és számot, valamint minimum 7 karakterből kell állnia.