Hallgatóknak

 

A hallgatók az alábbi linken az EHA-kódjukkal és az ahhoz tartozó jelszóval tudnak belépni a feltöltő felületre:

http://corvina.mome.hu/dscat/szakdolgozatok/feltoltes.jsp

Itt lehet feltölteni a szakdolgozatot, továbbá a portfóliót, a mestermunkát/műleírást és a prezentációt. Az egyes mezőkhöz magyarázatok tartoznak, ehhez rá kell menni a kurzorral a kérdőjel ikonra, és akkor megjelennek a további információk.

Ha lejárt a határidő, akkor onnantól kezdve csak a könyvtári adminisztrátorok tudnak feltölteni, de csak abban az esetben, ha a tanszék engedélyezi a késedelmes feltöltést.

EHA-kódos probléma esetén a TIOK tud segíteni.

Egyéb probléma esetén (pl. nem engedi belépni az oldal, szürkék, azaz inakítvak a kitöltendő mezők, hibát jelez a mentés után) a könyvtári adminisztrátorok tudnak segíteni. Ilyen jellegű probléma esetén kérünk mellékelni printscreent a hibaüzenetről.

 

Intézeti adminisztrátoroknak

 

A feltöltött szakdolgozatok között az alábbi címen lehet böngészni a MOME-s emailcím felhasználónevével és jelszavával:

http://szakdolgozatok.mome.hu/

Az intézeti adminisztrátoroknak joga van feltölteni, letölteni, adatokat módosítani, adatlapokat lezárni és felnyitni.

 

Opponenseknek

Az opponensek az alábbi címen tudnak belépni a szakdolgozati oldalra:

http://szakdolgozatok.mome.hu/

A szakdolgozatokat az Elméleti Intézet opponensi hozzáférésével tudják megnézni, illetve feltölteni az opponenciát, ennek a felhasználóneve és jelszava időben kiküldésre fog kerülni az illetékeseknek.

A mestermunkákat és a műleírásokat ugyanezen az oldalon, de már csak intézeti hozzáféréssel tudják elérni és feltölteni az opponenciákat. Ezek a felhasználónevek és jelszavak időben kiküldésre fognak kerülni az illetékeseknek.